fredag 9 september 2011

Freeeeedag

Det var länge sedan jag längtade efter helg så mycket som jag gör idag. Jag är ju ledig hela dagarna men eftersom Johan har jobbat extra intensivt den här veckan i och med att han har börjat konsultuppdraget så känns det extra skönt med fredag :) Det ska bli så härligt med en helg där vi är lediga båda två och kan hjälpas åt att fixa till det sista här hemma - och inte minst gå ut och upptäcka staden tillsammans alla tre :)

Igår kväll åkte vi bort till Ikea i Malmö för att inhandla lite saker som vi inte har tagit med från Karlshamn. Vi vill ju inte köpa för mycket eftersom hemmet bara är tillfälligt, men när en badrumsmatta kostar 12 kronor och stekpannan 19 så kändes det enklare att köpa en extra uppsättning av lite sånt där smått och gott. Verkligen lyxigt att ha 15 minuters bilväg till Ikea förresten. Det känns som att vi har det rätt bra här, hihi ;)

Lillprinsen var vaken och vid gott humör hela kvällen, trots att vi inte var hemma förrän runt halv nio igen.


Den där maten ser ju riktigt smarrig ut! 
Rosa prinsessbakelse till efterrätt



När vi gick mot bilen igen var det allt en trött liten kille som krampaktigt höll i den nya vattenkannan.
Men han var så duktig inne på Ikea, han hade fullt sjå att titta på allt roligt han såg
och märkte inte alls av att timmen var sen.

Så nu har vi lite fina kuddfodral och andra saker som gör det extra hemtrevligt här i höst. Massa ljus blev det också förstås. Vi bor i ett gammalt hus där hallen på nedervåningen luktar lite instängt så ett antal ljus med doft av rosor fick följa med hem och nu luktar det redan lite fräschare där nere :)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!!!
Självklart skötte sig lillprinsen utmärkt!



Snart har vi också 15 min bilväg till Ikea;);)

K

Carro sa...

Det är verkligen lyxigt med att ha Ikea så nära.
Kul att ni trivs och har det bra :) söta bakelser och doft värmeljus är väldigt bra att ha ;)