söndag 21 augusti 2011

Cheesy Eggs

Oj vad jag har kommit ifrån bloggandet känner jag. Det är inte riktigt meningen att det ska gå så här lång tid mellan inläggen men det händer en del nu så tankarna är inte riktigt med eller hur jag nu ska förklara det hela. Förhoppningsvis kommer blogglusten snart tillbaka och då ska jag uppdatera lite bättre :)

Tänkte i alla fall bjuda på ett tips på en riktigt god frukosträtt som jag (tro det eller ej) överraskade Johan med i förmiddags. Väldigt enkelt och väldigt smarrigt!

Cheesy Eggs - 4 portioner

4 ägg
400 gram keso
0,5 tsk svartpeppar
4 körsbärstomater

Gör så här:
1. Vispa ihop ägg, keso och svartpeppar med en gaffel.
2. Klicka i smeten i muffinsformar som du ställer i en muffinsplåt. Jag använde mig av mina små porslinsformar istället.
3. Toppa med en körsbärstomat. Grädda i ugnen (200 grader) i 15-20 minuter.

Jag hade bara 250 gram keso till de fyra äggen men det blev jättebra ändå :)


1 kommentar:

Carro sa...

Ser gott ut :) hoppas blogg lusten kommer tillbaka:) kram!!!