måndag 29 augusti 2011

Vuxen/barngrupp

Idag har vi varit borta på kyrkans Vuxen/barngrupp för allra första gången och det var riktigt roligt! Vi mötte upp Johan och Isabella och åt lunch på det nya stället i stan innan, och sedan följde Isa med oss till församlingshemmet.

M har ju aldrig träffat så många barn på en och samma gång innan så det var så kul att se hans reaktioner. På mammaträffarna i våras sov han sig ju alltid igenom förmiddagarna så där fick han ju aldrig riktigt studera de andra bebisarna. Men nu var han pigg och glad hela tiden! Han älskade leksakerna han fick låna och det var ju så spännande att sitta och titta på de andra barnen. När vi sjöng log han stort och tyckte att det var jättekul med alla rörelser, klappa händerna och busa.

Barnen var från cirka 4 månader upp till året och en liten flicka på 1 år blev allt lite kär i M hihi. Hon var så go, för hon kom nyfiket fram till honom och så klappade de varandra lite grann och samsades om leksakerna.

Ett par gånger blev M lite rädd för en pojke som gjorde samma glädjevrål som han själv brukar göra i sin babysitter här hemma, så då fick han komma upp i famnen. Men det gick snabbt över som tur var ;)

Jag hade ju tänkt fota lite när vi var där, men det blev aldrig av så här kommer ett kort från när vi precis kommit hem igen. En trött men glad liten goseplutt :) Nu ligger hjärtat och vilar lite efter en händelserik dag.




4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur go som helst, saknar honom så in i bomben. Kram Farmor

Carro sa...

Kul att träffa andra barn men ibland gör ju inte alla som man vill :( då är det sänt att mamma är med :)

Anonym sa...

Så söt!! Det är klart att man får bli lite rädd när nån tjuter när man inte är beredd hahahah

K

Kicki sa...

Sötis!!